Norwegianin lentoreitti Suomesta Italiaan jatkuu ympäri vuoden

Matkustajat ovat ottaneet tämän vuoden kesäkuun alussa avautuneen uuden Milano-Bergamon reitin niin innokkaasti vastaan, että Norwegian on päättänyt lentää kyseistä reittiä ympäri vuoden pelkän kesäkauden sijaan.

Suurin osa Helsinki–Milano-Bergamon reitin asiakkaista matkustaa Suomesta Italiaan. Varauksista on kuitenkin nähtävissä, että myös Italiasta Suomeen lentävien turistien määrä on lisääntynyt ja tällä hetkellä reitin käyttäjistä 70 prosenttia on Suomesta ja 30 prosenttia Italiasta. Norwegian kertoi toukokuussa, että italialaisten kiinnostus Suomea kohtaan on kasvussa.

”Pohjois-Italiassa sijaitseva Milano-Bergamo on monipuolinen kohde, josta on lyhyt matka Como- ja Garda-järville, mutta myös suosituille Alppien rinteille, jonne moni suuntaa talvella laskemaan. Olemme todella iloisia, että Suomesta matkustavien lisäksi myös italialaiset ovat ottaneet reitin hyvin vastaan”, kertoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegianin suorat lennot Suomesta Italiaan

Helsinki–Vantaalta Milanon Bergamoon (uusi reitti 2.6.2024 lähtien, kolme lähtöä viikossa kesäkaudella, talvella kaksi lähtöä viikossa)

Helsinki–Vantaalta Venetsiaan

Helsinki–Vantaalta Pisaan

Yksi kommentti artikkeliin ”Norwegianin lentoreitti Suomesta Italiaan jatkuu ympäri vuoden”

Vastaa