Kumppani

LÖYDÄ KUMPPANI

Internet on tuonut uusia palveluita, joiden avulla yksinäiset aikuiset voivat etsiä ja löytää itselleen seuraa. Esittelemme tällä sivulla muutamia tällaisia palveluita.

50plusmatch.fi on asiallinen deittisivusto aktiivisille 50-plussille. 50plusmatch on yksi suurimmista deittisivustoista, erikoistuen palvelemaan kypsempään ikään ehtineitä, ystävyys- tai parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Tältä sivustolta on helppo löytää samanhenkistä ja -ikäistä seuraa. Jäsenyys on maksullinen, mutta ensimmäiset 6kk saa ilmaiseksi ja palvelun keston voi määritellä haluamakseen.

Miksi 50plusmatch?

• Vain 50-plussille
• Ensimmäinen ja suurin deittisivusto 50-plussille
• Vastaa ilmaiseksi täysijäsenien viesteihin
• Jokainen profiili tarkastetaan yksitellen

Uusia ominaisuuksia 50plusmatch-palvelussa:

- uusi mobiiliapplikaatio
- Visailut-osio jossa käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä vaivattomasti
- Treffeille-osio jossa jäsenet voivat kertoa mitä haluavat tehdä treffeillä
- Profiilin täydentämistä on helppo seurata etusivulla
- Laajennettu haku

50Plusmatch kuvaus

50plusmatch aloitti toimintansa vuonna 2006. 50plusmatch on osa hollantilaista MatchMediaa, joka kasvaa jatkuvasti. Alankomaiden lisäksi toimintaa on Suomessa, Belgiassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Suomalaisten deittailu on erilaista kuin ruotsalaisten, joten jokainen sivusto on räätälöity maakohtaisesti.

Kohderyhmä

Yli 50-vuotiaat ystävyys- tai parisuhdetta etsivät ihmiset.

Uusi deittisivusto RichMeetBeautiful on ylellinen sivusto, jolla korkeatuloiset ja viehättävät sinkut voivat kohdata toisensa. Tarjolla ei ole palveluita taloudellista tai muuta vastinetta vastaan.

Eliittikumppani on palvelu pitkäaikaista ja onnellista parisuhdetta etsiville sivistyneille ja aidoille sinkuille. Yli 15 miljoonalla eurooppalaisella rekisteröidyllä jäsenellään, Eliittikumppani on osa yhtä Euroopan suurimmista seuranhakupalveluista. Palvelu perustuu niin kutsuttuun Matching-menetelmään, jossa jäsenten yhteensopivuus määritellään tieteellisesti. Menetelmä huomioi sekä jäsenten persoonallisuuksien että hakukriteereiden yhteensopivuuden. Asiakaspalvelumme tarkastaa jokaisen profiilin, jotta voimme varmistua jäsentemme olevan tosissaan. Eliittikumppanissa jäsenten tietoturva on erittäin korkea. Kunnioitamme myös jäsentemme yksityisyyttä, ja esimerkiksi kuvat ovat vain kumppaniehdokkaiden nähtävissä, eikä niitä ole mahdollista löytää hakukoneilla.

Jäsenet
Eliittikumppanin jäsenet ovat sinkkuja, jotka etsivät aidosti pitkää ja onnellista parisuhdetta. He ovat sivistyneitä ja asiallisesti käyttäytyviä, suurimpana motiivinaan pitkäaikaisen rakkauden ja parisuhteen löytyminen. Suurin osa jäsenistä on ikähaarukaltaan 35-45 -vuotiaita. Naisten osuus jäsenistämme on jonkin verran miehiä suurempi.

Jäsenyydet
Eliittikumppani tarjoaa kolmea jäsenyysvaihtoehtoa: Perusjäsenyys(maksuton) sekä Premium- ja Premium PLUS -jäsenyydet. Perusjäsenyytemme antaa jäsenillemme mahdollisuuden kokeilla kumppaninhakua kauttamme. Perusjäsenen voi tehdä persoonallisuustestimme sekä täydentää profiiliaan ja saa lisäksi päivittäisiä kumppaniehdokkaita sekä ottaa ensi askeleita tutustuaksesi toisiin jäseniimme.

Premium-jäsenenä voit muun muassa kommunikoida rajatta, näet kaikkien kumppaniehdokkaidesi kuvat sekä saat ilmoituksen profiilissasi vierailleista jäsenistä. Premium-PLUS –jäsenenä voit käyttää kaikkia ELIITTIKUMPPANIn ominaisuuksia täysin rajoituksetta. Kaikkien edellä jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi voit tarkastuttaa henkilöllisyytesi, saat myös käyttöösi viestien välitystiedot sekä toimitamme sinulle jopa 20 ”Mitä jos… -kumppaniehdokasta” normaalien kumppaniehdokkaiden lisäksi.

Privatedeitti -sivustolta löydät ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin itselläsi. Haaveilitpa vaikka samaa sukupuolta olevasta salakumppanista, löydät sellaisen Privatedeitti.netistä. Tämä on paikka, jossa unelmat toteutuvat ja jokaiselle löytyy paikka.

Kaupan kuvaus

Sivustoa ylläpitää kotimainen CodeByte Oy

Kohderyhmä

Täysi-ikäiset miehet ja naiset

NextLove.fi on eurooppalainen sosiaaliverkosto avioeronneille ja yksinhuoltajille. Mainostaja käsittelee tapahtumat 2 viikon kuluessa.

Kaupan kuvaus

NextLove.fi on DigiSec Media A.S.:n ylläpitämä sivusto.

Kohderyhmä

Aikuiset, miehet ja naiset, 20 - 60 ja ensisijaisesti eronneet ja yksinhuoltajat.

Seuraajokaiselle.fi on suosituin täysin kotimainen deittipalvelu netissä. Joka vuosi yli 100,000 sinkkua tutustuu samanhenkisiin ystäviin kautta maan. Palvelun kautta voi löytää seuraa sukupuolen, iän, paikkakunnan tai vaikkapa yhteisten harrastusten mukaan.

Kaupan kuvaus

Sivustoa ylläpitää kotimainen CodeByte Oy.

Kohderyhmä

Täysi-ikäiset miehet ja naiset.