Finnair lentää 77 kohteeseen talvikaudella 2022-2023

Finnair on päivittänyt talvikauden 2022-2023 liikenneohjelmaansa. Finnair lentää talvikaudella Helsingistä kymmeneen Aasian kohteeseen, viiteen Yhdysvaltojen kohteeseen ja yli 60 Euroopan kohteeseen. Finnair lentää Thaimaahan ja Yhdysvaltoihin myös suoria lentoja Tukholman Arlandan kentältä.  

“Matkustus palautuu hyvää vauhtia, ja tarjontamme palvelee niin suomalaisia liikematkustajia kuin vapaa-ajan matkustajia”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.  

Finnair lentää päivittäin New Yorkin John F. Kennedyn kentälle, neljästi viikossa Dallasiin ja Chicagoon, ja kolmesti viikossa Los Angelesiin ja Miamiin. Tukholmasta Finnair lentää suoraan New Yorkiin, Los Angelesiin ja Miamiin, kaikkiin kolme kertaa viikossa. Finnairin uusi Premium Economy – matkustusluokka ja täysin uudistetut matkustamot ovat kaikilla New Yorkin lähdöillä.  

Aasian kohteista Finnair lentää Delhiin, Singaporeen, Souliin ja Tokioon (Narita) päivittäin. Thaimaan aurinkoon vievät Bangkokin lennot jopa 14 kertaa viikossa, Phuketin lennot kolmesti viikossa ja Krabin lennot kahdesti viikossa. Intiassa talvikauden uutuus on Mumbai, jonne Finnair lentää neljästi viikossa. Finnair lentää myös Hongkongiin seitsemän kertaa viikossa ja Shanghaihin kerran viikossa. Finnair lentää Bangkokiin ja Phuketiin kahdesti viikossa myös Tukholmasta. Venäjän ilmatilan sulun vuoksi lennot Tokion Hanedan kentälle, Nagoyaan, Osakaan ja Sapporoon on peruttu.  

Euroopassa Finnairilla on 62 kohdetta, ja mukana on niin suomalaisten suosikkikohteet Alicante, Malaga ja Kanarian saarten kohteet Espanjassa kuin Keski-Euroopan hiihtokohteet Innsbruck, Salzburg, München ja Milano. Useimpiin Euroopan pääkaupunkeihin Finnair lentää vähintään kaksi vuoroa päivässä, mikä palvelee hyvin myös liikematkustajia. Talvilomailijoiden suosimaan Dubaihin Finnair lentää A350-koneella, mikä lisää matkustusmukavuutta.  

Talvikauden ohjelmassa on myös lisätty lentoja Lappiin, mikä on ollut niin suomalaisten kuin kansainvälisten matkailijoiden suosiossa. Ivaloon, Rovaniemelle ja Kittilään on runsaasti vuoroja erityisesti joulukuusta alkavan huippusesongin aikana.  


www.finnair.fi, www.company.finnair.com
www.twitter.com/Finnair, www.twitter.com/FinnairSuomi
www.facebook.com/finnairsuomi
www.instagram.com/feelfinnair
www.youtube.com/finnair

Vastaa