Halvat matkat 2022

Koronan siirtyessä uuteen vaiheeseen, matkustaminen on aktivoitunut. Vaikka maailman kokonaisuustilanne ei välttämättä ole kaikesta rauhallisin on vuonna 2022 kuitenkin mahdollista matkustaa myös edullisesti. Minne ja miten sitten nyt voi matkustaa?

TUI tarjoukset

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

https://www.tui.fi/matkatarjoukset/

Detur tarjoukset

Äkkilähdöt ja halvat lennot Turkkiin, Kreetalle ja Rodokselle

Nopeasti ja edullisesti aurinkoisiin lomakohteisiin! Tältä sivulta löydät koottuna parhaat tarjoukset nopeille lomalähdöille – varaa netistä tai soita myyntipalveluun.

Äkkilähtö voi olla pelkkä lento lomakohteeseen tai paketti, johon sisältyy lennot ja majoitus. Voit varata netistä myös edulliset pelkät lennot. Äkkilähdön koko hinta maksetaan aina kokonaan varaushetkellä. Voit varata matkavarauksen yhteydessä lentokenttäkuljetuksen majoituskohteeseen, joissakin kohteissa lisämaksusta. Äkkilähdöt ovat tarjouksia, joihin ei voi yhdistää muita alennuksia. Äkkilähtösivulla näkyvät hinnat ovat per henkilö kun kaksi henkilöä majoittuu kahden hengen huoneessa. Yksin matkustavalle lisätään yhden hengen huonelisämaksu. Yksittäisiä nais-/miespaikkoja ei myydä.

Aurinkomatkat tarjoukset

Äkkilähtö-matkapakettiin kuuluu Finnairin lennot, matkatavarat, valitsemasi majoitus sekä suomenkielinen palvelu. Jokaisen äkkilähdön hintaan sisältyy ruumaan menevä matkatavara 23 kg sekä käsimatkatavara 8 kg.

  • Suomenkielinen palvelu: Saat palvelua suomeksi ennen matkaa ja matkan aikana Aurinkolinjassa ja Aurinkomatkat-sovelluksessa.

https://www.aurinkomatkat.fi/akkilahdot

Tjäreborg tarjoukset

Ajankohtaiset matkatarjoukset, edulliset matkat ja edut. Sivu päivittyy tasaisin väliajoin lomatarjouksilla ja edullisilla matkoilla. Sivulle on koottu parhaat matkatarjoukset ja edut, sekä kesän ja talven lomatarjoukset ja alennetut matkat. Jos kaipaat ideoita ja inspiraatiota matkan suunnitteluun, tutustu matkakohteisiimme tai katso lämpötilaoppaastamme missä on hyvä sää, aurinkoista ja lämmintä sinun lomallasi.

https://www.tjareborg.fi/matkat/tarjoukset

Apollomatkat tarjoukset

Apollomatkojen lomalöydöt ovat lomia, joissa hinta ja laatu taatusti kohtaavat. Valitse alta haluamasi matkustuskuukausi ja varaa oma lomasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. 

Minne lomalle maaliskuussa?

Maaliskuiselta lomalta tuot tuliaisina energiaa lopputalveen – ota varaslähtö kesään ja varaa matka lämpimään. Kanariansaarilla, Madeiralla ja Thaimaassa on tarjolla useita edullisia lomalöytöjä moneen makuun. Tutustu ja varaa omasi pian!

https://www.apollomatkat.fi/matkatarjoukset/lomaloydot/maaliskuun-lomaloydot

6 kommenttia artikkeliin ”Halvat matkat 2022”

Vastaa