Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä rajoituksetta

Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä aiempaan tapaan maanantaista 1. marraskuuta alkaen. Yhtiö on aiemmin luvannut, että väliaikaiset rajoitukset poistuvat, kun markkinat elpyvät. Koska matkustajamäärät ovat kasvaneet viime kuukausina ja tulevaisuudet näkymät ovat myönteiset, on aika avata ohjelma uudelleen sen alkuperäisessä muodossaan.

– Olemme koko ajan luvanneet, että tuomme kanta-asiakasohjelman takaisin sen alkuperäisessä muodossaan, kun markkinat ja kysyntä elpyvät pandemiasta. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmamme jäsenet voivat jälleen käyttää ansaitsemiaan pisteitä täysimääräisesti, kun he varaavat tulevia matkoja kanssamme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Norwegian Reward on Norwegianin kanta-asiakasohjelma, joka on useita kertoja valittu kansainvälisesti parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi, koska se on yksinkertainen ja selkeä. Ohjelma antaa jäsenille erittäin hyvät mahdollisuudet ansaita ja käyttää pisteitä.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on ilmainen. Sen jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, kun he käyttävät Bank Norwegian -korttia, ostavat tuotteita tai palveluja ohjelman yhteistyökumppaneilta ja tietysti silloin, kun he lentävät Norwegianilla. Norwegian Reward -ohjelmassa on tällä hetkellä 9,2 miljoonaa jäsentä.

– Työskentelemme joka päivä sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman ja hyvää palvelua. Matkustajamäärämme kehittyy suotuisasti Norjassa ja Euroopassa, joten avaamme suositun kanta-asiakasohjelman sen alkuperäisessä muodossaan. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja kärsivällisyydestä, jota he ovat osoittaneet meille erittäin vaativan ajanjakson aikana, sanoo Geir Karlsen.

Maanantaista 1. marraskuuta alkaen Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat käyttää jälleen ansaitsemiaan pisteitä täysimääräisinä lentomatkojen ostoon. Norwegian Reward -ohjelmassa yksi CashPoint vastaa yhtä Norjan kruunua. Lennoilla CashPoint-pisteillä ostettujen paikkojen määrää ei ole rajoitettu niille, jotka haluavat maksaa lentonsa pisteillä. Juuri tämä on kanta-asiakasohjelman suosion ydin ja yksi merkittävimmistä syistä, miksi se on valittu useaan otteeseen Euroopan parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi. Asiakastarpeiden huomioimiseksi Norwegian on automaattisesti pidentänyt kaikkien vuonna 2021 vanhenevien CashPoint-pisteiden voimassaoloa 31. joulukuuta 2022 saakka.

Lue lisää Reward-ohjelmasta täältä.

Täältä voit varata Norwegianin lentoja.

Yksi kommentti artikkeliin ”Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä rajoituksetta”

Vastaa