Yhdysvallat ilmoitti rajojen avaamisesta marraskuun alusta alkaen – “Suomalaisten kiinnostus matkustaa Yhdysvaltoihin kasvoi yhdessä yössä yli 75%”

Yhdysvallat julkisti maanantaina 20.9. maahantulorajoitusten helpottavan marraskuun alusta Euroopasta matkustaville. Löyhentyneet matkustusrajoitukset saivat suomalaiset suunnittelemaan matkoja maahan huomattavasti aiempaa innokkaammin ja matkojen kysyntä nousi jopa yli 75 %, kertoo nettimatkatoimisto ebookers. Eniten suomalaisia matkaajia kiinnostavat majoitusvaihtoehdot New Yorkissa, Floridassa ja Las Vegasissa.

Nettimatkatoimisto ebookersin mukaan suomalaisten kiinnostus Yhdysvaltoihin matkustamista kohtaan kasvoi yli 75%, kun Yhdysvallat helpotti matkustusrajoituksia Euroopan Schengen-maista matkustaville. 

Marraskuun ja maaliskuun välisille matkoille haetaan eniten hotellihuoneita New Yorkista, Fort Lauderdalesta Floridassa ja Las Vegasista. Houkuttelevimpien kohteiden joukosta löytyvät myös monelle tutut kaupunkikohteet Los Angeles, Chicago ja San Francisco. 

– Suurkaupunkien sykkeen lisäksi lämpö ja aurinko näyttäisivät kiinnostavan suomalaisia erityisesti, sillä kiinnostavimpien kohteiden joukosta löytyvät myös Honolulu ja Miami, kertoo ebookersin viestinnästä vastaava Rebecca Murphy

Poikkeusaikojen jälkeen suomalaisten matkan varaamisen kynnystä laskee ebookersin mukaan joustava ja mahdolliset muutokset mahdollista varausjärjestelmä.

– Vahvuutemme on matkojen lähes loputon räätälöinnin mahdollisuus kohteista majoitukseen ja aina aktiviteetteihin asti. Koko loman varaaminen yhdestä paikasta takaa myös sen, että suunnitelmien muuttuessa joustavan varausjärjestelmän ansiosta matkan voi varata turvallisin mielin lennoista majoitukseen ja aktiviteetteihin, Murphy jatkaa.

Suomalaisten himotuimmat matkakohteet Yhdysvalloissa tuleville kuukausille:

New York City

Fort Lauderdale

Los Angeles

Las Vegas

Orlando

Honolulu

Chicago

Miami

Dallas

San Francisco

Vastaa