Matkustaminen kesän suosikkikohteisiin helpottuu

Matkustaminen Kreikkaan sekä moniin muihin kesän suosikkikohteisiin helpottuu. Useat maat ovat helpottaneet tai poistaneet maahantulovaatimuksiaan.

Kesälomien suunnittelu helpottuu entisestään matkustusrajoitusten keventyessä ja poistuessa. Esimerkiksi Kreikka ja Kroatia ovat poistaneet sekä matkustuslomake että rokote-/testitodistus -vaatimukset.

– On todella hienoa, kun matkustaminen helpottuu. Se tekee loman suunnittelusta ja odotuksesta entisäkin ihanampaa. Matkoja onkin viime viikkoina varattu jopa ahkerammin kuin ennen pandemiaa ja rajoitusten helpottumisen myötä odotamme vauhdin kiihtyvän entisestään. Kesän lomamatkaa kannattaa siis alkaa suunnitella viimeistään nyt, sanoo Satu Kontulainen Apollomatkoilta.

Muidenkin kohteiden matkustusvaatimuksiin on odotettavissa helpotuksia, mutta matkustajan on tärkeää tarkistaa vaatimukset ennen lähtöä.

– Loman lähestyessä on edelleen tärkeää seurata maahantulosääntöjä, sillä muutokset ovat mahdollisia. Apollomatkojen sivulle on koottu päivitetyt tiedot lomakohteiden matkustuskäytännöstä, Kontulainen sanoo.

Vastaa