Norwegian aloittaa kesän 2024 lentolippujen myynnin

Tästä päivästä alkaen on mahdollista varata lentolippuja suureen osaan Norwegianin kesäaikataulun mukaisista lennoista, joita lennetään keväästä 2024 alkaen. Syksyn aikana lanseerataan lisää uusia ensi vuonna käynnistyviä kohteita.

Ensi vuoden kesälomamatkojen suunnittelu voi alkaa, kun Norwegian avaa tänään lentolippujen myynnin 279 reitille, joita lennetään kesäkaudella 2024. Ensi kevään ja kesän aikana sekä lentojen että kohteiden määrä kasvaa edelleen, mikä tuo lisää joustavuutta ja valinnanmahdollisuuksia matkustajille. Ensi kesänä Norwegian liikennöi yli 110 kohteeseen, minkä lisäksi syksyn aikana tullaan lanseeraamaan uusia kohteita.

– Tämä kesä on ollut yksi yhtiön historian parhaista ja lentomatkojen kysyntä on ollut korkeaa. Ensi kesänä saamme lisää lentokoneita laivastoomme, mikä merkitsee, että voimme aloittaa uusia reittejä ja lisätä lähtöjä olemassa olevilla reiteillä. Kohteemme ovat yhdistelmä matkakohteita, joilla on kysyntää sekä vapaa-ajan matkustajien että liikematkustajien keskuudessa, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Maursund.

Pohjoismaat ovat Norwegianin ydinmarkkina-aluetta, jossa tarjolla on kohteita niin suurkaupunkeihin kuin aurinko- ja rantalomakohteisiin Euroopassa. Vapaa-ajanmatkustajien keskuudessa suosittuja ovat kaikki kohteet, joissa riittää aurinkoa, lämpöä ja rantoja, mutta myös kaupunkikohteet kuten Lontoo, Barcelona ja Nizza ovat erittäin suosittuja.

Suomessa kansainväliset reitit liikennöidään Helsinki-Vantaan lentoasemalta sekä kotimaan reitti Helsinki-Vantaan ja Rovaniemen välillä. Ruotsissa kansainväliset reitit liikennöidään Tukholman Arlandasta, Göteborgin Lantvetteristä, Tukholman Skavskasta ja Växjö Smålandista sekä kotimaan reitit Tukholman Arlandan sekä Luulajan, Uumajan ja Visbyn välillä. Tanskassa kansainvälisiä reittejä liikennöidään Kööpenhaminasta, Billundista ja Aalborgista sekä kotimaan reitti Kööpenhaminan ja Aalborgin välillä. Norjassa kansainvälisiä reittejä liikennöidään Oslo Gardermoenista, Ålesundista, Bergenistä, Haugesundista, Stavangerista, Trondheimista, Tromssasta ja Torpista, ja kotimaan reittejä on yli 20.

Ensi kevään ja kesän reitit maittain:

  • Norja 150
  • Tanska 64 
  • Ruotsi 54 
  • Suomi 21 

Yllä oleva reittien määrä ylittää reittien kokonaismäärän 279, sillä yksittäiset reitit, jotka lennetään kahden maan välillä, on laskettu molempien maiden reittien määrään.

Norwegian lanseeraa useita uusia kohteita syksyn aikana

Norjassa Norwegian lanseeraa tänään uudet suorat reitit Tromssan sekä Berliinin, Pariisin ja Milanon Bergamon lentoasemien välillä. Reitit käynnistyvät 15. tammikuuta 2024. Myöhemmin syksyllä Norwegian lanseeraa uusia kohteita kesäkaudelle 2024.

Norwegianilla tulee olemaan ensi kesänä noin 90 lentokonetta laivastossaan ja useat näistä koneista ovat täysin uusia Boeing 737-MAX 8-koneita. Uudet, nykyaikaiset ja polttoainetehokkaat lentokoneet lisäävät matkustajien matkustusmukavuutta ja vähentävät päästöjä. Kesäaikataulu on voimassa huhtikuusta lokakuuhun ja koko reittiverkostossa tarjolla on lähes 18 miljoonaa lentopaikkaa. Lisätietoja kohteista ja lentojen varaukset: www.norwegian.com.

4 kommenttia artikkeliin ”Norwegian aloittaa kesän 2024 lentolippujen myynnin”

Vastaa