Tänne suomalaiset matkustavat tänä kesänä

Kesä on täällä ja se tarkoittaa, että monet haluavat matkustaa ulkomaille ja tutustua kaikkeen, mitä Euroopassa on tarjolla. Norwegian on koonnut listan suomalaisten matkailijoiden kymmenestä suosituimmasta ulkomaankohteesta kesällä 2023. Listan kärjessä ovat Malaga, Alicante ja Lontoo. Seuraavina listalta löytyvät Split, Barcelona, Nizza, Hania, Palma, Dubrovnik ja Ateena.

Suomalaiset matkustavat eniten kesäkaudella. Norwegian tarjoaa koko reittiverkostonsa kesäohjelmassa 300 reittiä yli 120 eri kohteeseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian lentää suoraan hieman yli 20 kohteeseen. Helsingistä Tukholman Arlandan tai Kööpenhaminan Kastrupin lentoasemien kautta tarjolla on lähes 70 kohdetta, jonne voi lentää Norwegianilla.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota monipuolisen reittiverkoston kesällä, jolloin ihmiset matkustavat kaikkein eniten. Kiinnostus Euroopassa matkustamiseen on kasvanut, ja viimevuotista useammilla reiteillä ja lähdöillä meillä on ilo toivottaa suomalaiset matkustajat tervetulleiksi lennoillemme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Maursund.

Kymmenen suomalaisten matkustajien kesällä 2023 eniten varaamaa kohdetta:

  • Malaga
  • Alicante
  • Lontoo
  • Split
  • Barcelona
  • Nizza
  • Hania (Kreeta)
  • Palma (Mallorca)
  • Dubrovnik
  • Ateena

Lisätietoja ja lippuvaraukset: www.norwegian.com

Lue muista matkakohteista lisää.
Rodos
Kanariansaaret
Bulgaria

Suomalaiset ja kesälomaksi etelään matkaaminen

Suomalaiset matkustavat paljon, ja matkustaminen on osa monen suomalaisen elämäntapaa. Vuosittain suomalaiset tekevät miljoonia ulkomaanmatkoja, ja suosituimpia kohteita ovat usein etelän lomakohteet, kuten Espanja, Kreikka ja Turkki. Nämä maat tarjoavat aurinkoa, lämpöä ja rentouttavia lomahetkiä, jotka houkuttelevat suomalaisia vuodesta toiseen.

Kesäloma etelässä

Kesäloma on monelle suomalaiselle tärkeä aika vuodesta, ja se on usein ainoa pitkä loma, jonka aikana on mahdollista matkustaa ulkomaille. Etelän lomakohteet tarjoavat mahdollisuuden nauttia auringosta ja lämmöstä, jota Suomen kesä ei aina tarjoa. Etelän lomakohteissa on myös paljon tekemistä ja nähtävää, joten loma ei käy tylsäksi.

Etelän lomakohteissa on myös paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. On all inclusive -hotelleja, joissa kaikki palvelut sisältyvät hintaan, sekä pienempiä hotelleja ja huoneistoja, joissa voi viettää lomaa omassa rauhassa.

Vastaa